Kavel kopen op plan Morgenzon?

Home/Kavel kopen op plan Morgenzon?
Kavel kopen op plan Morgenzon? 2017-07-21T10:42:18+02:00

Een uitdaging voor doeners

Durf jij de uitdaging aan om samen met je toekomstige buren een bijzondere en duurzame woonwijk te realiseren?
Dan ben jij geschikt voor Plan Morgenzon!
Je weet hoe je droomhuis eruit ziet. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken, zelf te ontwerpen en te bouwen. Plan Morgenzon biedt de mogelijkheid om die creativiteit volop ruimte te geven. Op Plan Morgenzon kies je zelf de plek waar je wilt wonen. Er is veel animo voor het bouwen op Plan Morgenzon. Er zijn al veel kavels verkocht of in optie genomen. Maar er is nog voldoende ruimte om voor jou een kavel op maat te ontwerpen die efficiënt aansluit op je wensen.

Jouw huis is welkom

Is je interesse gewekt? Maak dan een afspraak met Victor Jakobs of Ben Lieverdink tel: 0543-543543 of stuur een e-mail naar info@planmorgenzon.nl
Samen kijken we waar nog ruimte is voor een kavel naar je keuze. We gaan niet uit van standaard afmetingen. Je bepaalt in principe zelf de grootte en vorm van je kavel. Door de grote belangstelling kunnen we dat niet meer op alle plekken garanderen, maar we proberen altijd je wensen zoveel mogelijk in te passen.

Droomplek gevonden?

De beschikbare kavels kun je direct kopen of je kunt een optie nemen. Dat laatste is handig als je nog een aantal (financiële) zaken moet regelen of je woning nog moet verkopen, maar toch alvast een plekje op Plan Morgenzon wilt reserveren. Als je een optie neemt houden we de kavel zes maanden voor je vast.
Een optie kost € 500,- inclusief BTW. Binnen twee weken na ondertekening van de optieovereenkomst ontvang je van ons een factuur. Na betaling van de optievergoeding ontvang je een kavelpaspoort met alle gegevens waaraan je bouwplan moet voldoen.
Als je de kavel koopt krijg je de optievergoeding terug. Die wordt in mindering gebracht op de koopsom. Als je besluit niet tot koop over te gaan, dan wordt de optievergoeding niet terugbetaald.

Optie verlengen

Heb je meer tijd nodig om je plannen voor het bouwen op Plan Morgenzon te regelen? Dan kun je je optie éénmalig met drie maanden verlengen. Dat kost € 150,-.
Er is één beperking. Als tijdens de verlengde optieperiode door een andere gegadigde een schriftelijk verzoek tot directe koop van de kavel wordt ingediend, dan krijg je één week bedenktijd of je de kavel koopt. Koop je de kavel, dan krijg je de optievergoedingen terug.

Ik heb een kavel of optie. En dan?

Als je een kavel hebt gekozen kun je aan de slag met je bouwplan. We helpen je graag op weg. Wil je tips bij het ontwerpproces van je woning? Laat het ons weten.